loading

Bij Granite Boys bieden we hoogwaardige steenproducten in de vorm van tegels en platen die van over de hele wereld zijn geselecteerd om uw woonproject te verfraaien.

Gallerij

Contact Info

  • Ma t/m vr 8:30 - 17:00
Waar wij voor staan
Uw perfecte Dekton tafel op maat

Bij Granite Boys draait alles om het realiseren van uw droomkeuken met een op maat gemaakt Dekton werkblad. Na een persoonlijke consultatie, waarin uw stijl en functionele behoeften centraal staan, creëert ons team een 3D-ontwerp van uw ideale keukenwerkblad. Met state-of-the-art technologie snijden en perfectioneren wij het robuuste Dekton materiaal tot een perfect passend, kras- en hittebestendig werkblad.

Graniet
Shop
Graniet
op maat
Kies uw kleur
Dekton kleuren
Wat wij doen
Projecten
Contact
Ontwerp uw tafel

Samen stellen wij uw perfecte keukenwerkblad samen. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te ontdekken.

Telefoon

+ 31 681355808

WhatsApp

+31 622536703

E-mail

info@graniteboys.nl

Onze locatie

Voltastraat 1, 7601PT Almelo

Graniet van de hoogste kwaliteit
Leer de Granite Boys kennen

Granite Boys is een jong dynamisch bedrijf, dat zich specialiseert in hoogwaardig afgewerkt graniet. Van platen tot aan een compleet afwerkt eindproduct kunt u bij ons terecht. Wij selecteren de mooiste steenproducten over de hele wereld, om uw bedrijf -of woonproject mee te verfraaien!

Natuursteen bewerking in eigen beheer
Onze technologieën

Als een bedrijf gespecialiseerd in het bewerken van graniet, zijn we trots op de geavanceerde technologie die we inzetten om onze klanten het beste van het beste te bieden. Een essentieel onderdeel van ons productieproces is de waterjet-technologie, die ons in staat stelt met uiterste precisie en zorg graniet te snijden en vorm te geven.

nl_NLNL
×